Taxatie van een woning

Al meer dan 30 jaar lang taxeren Lankamp makelaars al een grote diversiteit aan panden in alle soorten en prijsklassen uit Deventer en omgeving. Het gaat dan niet alleen om de financiering van woningen die verkocht of aangekocht worden en waarbij de bank een onafhankelijk Taxatierapport eist. Ook bij verbouwingsplannen, echtscheiding of erfeniskwesties is een gedegen taxatierapport nodig.

Ons taxatierapport geeft een onafhankelijk inzicht in de verkoopwaarde van de betreffende woning en geeft een onderbouwing van dit waardeoordeel. Er wordt onder andere gekeken naar zaken als materiaalgebruik, staat van onderhoud, ligging, Courantheid en eventuele juridische bijzonderheden.

De jarenlange marktkennis van onze makelaars en het brede scala aan informatiebronnen staan garant voor gedegen en marktconforme taxaties die door alle geldverstrekkers en andere instellingen worden geaccepteerd. Daarbij worden onze taxaties kwalitatief als ‘uitstekend’ beoordeeld.

Onze taxaties worden uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde makelaars. De makelaars zijn tevens lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Ongeveer twee werkdagen na de opname van de betreffende woning heeft u het volledig uitgewerkte taxatierapport in huis.
Als gecertificeerd NWWI taxateur worden ook de steeds vaker gevraagde NWWI rapporten door ons opgemaakt en door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

AANVRAAGFORMULIER NWWI TAXATIE

U kunt een taxatie aanvragen door contact met ons op te nemen. Wij zullen dan met u kijken wanneer een afspraak u het beste uitkomt.